Montagemogelijkheden voor LED-verlichting op zonne-energie voor huis, tuin en aanlegsteiger

LED buitenverlichting is een nuttige toevoeging aan elk huis, kantoor of gebouw. Buitenverlichting draagt niet alleen ‘s nachts bij aan de uitstraling van uw huis, maar dient ook als een wellness-instrument door uw directe omgeving te verlichten en voorbijgangers gemakkelijker te herkennen.

Toch zijn er veel verschillende manieren om buitenverlichting aan te brengen, elk met zijn eigen voor- en nadelen.

stand-alone lichten

Een groeiend aantal Iplux LED-buitenverlichting vereist weinig energie-investering en montage-inspanning op specifieke oppervlakken. Dit geldt met name voor buitenverlichting op zonne-energie die niet bedraad hoeft te zijn om op te starten. Deze stand-alone lampen zijn de eenvoudigste lampen om naar behoefte te introduceren en te herschikken.

Het belangrijkste nadeel van stand-alone verlichting is in ieder geval dat het te natuurlijk is om het licht te scheiden of te vernietigen. Zijn ongebonden karakter maakt het het perfecte middelpunt voor een relaxte pestkop of sloper. Het is een beetje onpraktisch om mee te werken als je je in het rijk van high potential bevindt. Het risico om ze per ongeluk om te stoten is ook vrij hoog, vooral als ze opgesteld staan in een gebied met veel activiteit. Je kunt ze gewoon vastpinnen met meer permanente acties zoals ze vastbinden of opblazen, maar daarvoor moet je de mogelijkheid tot bekering opgeven.

dispenser monteren

Door de houder uit te schuiven, kan LED-buitenverlichting vanaf scheidingswanden, grond of daken worden bereikt. Hierdoor kan de lamp een groter gebied verlichten zonder te veel uit te steken. Evenzo kunt u het licht maskeren met schaduw, rekening houdend met het einddoel van het aanpassen van de verlichting in een bepaald gebied. Minimaliseer altijd lichtvervuiling.

Het probleem met het uitstekende rijdier is dat je er heel gemakkelijk per ongeluk op kunt stuiten, vooral als je ‘s avonds wordt vermoord. De uitstekende LED-scèneverlichting steekt niet ver genoeg uit om gemakkelijk te worden gezien, maar zet genoeg uit om laarzen, beren of uitstekende schachten te passen.

verzonken montage

Met verzonken steunen kunt u het licht in een scheidingswand, dak of grond afschermen. De verzonken bolletjes zorgen ervoor dat het licht kan worden bezet waar het nodig is en maakt het bijna ondenkbaar dat u of iemand anders tegelijkertijd het licht beschadigt. Dit maakt het ook vervelend voor oplichters en vandalen die doen waar ze van houden, maar onverzettelijke individuen kunnen de huidige lichten schaden.

Toch is het belangrijkste nadeel dat verzonken steunen niet erg goed zijn in het verspreiden van licht over grote gebieden. Dit komt omdat de bolletjes bedekt zijn met openingen die licht bundelen. U kunt een verzonken montage krijgen met een knop die enigszins uit het lichtvlak steekt, maar ondanks alles krijgt u waarschijnlijk niet zoveel lichtkijkers als de alternatieve strategie.

schacht montage

Er is een alternatief voor het monteren van LED buitenlampen op hijspalen. Dit vergroot in feite de verspreiding van het licht. Als je lichten toevoegt aan palen die hoog genoeg zijn, blijken de lichten nogal een gedoe te zijn voor cheats en torpedojagers om te richten.

Het fundamentele nadeel van het gebruik van een asbevestiging is dat deze er regelmatig vreselijk uitziet en opvalt. Het valt op als een zere duim, wat een probleem kan zijn wanneer u LED-buitenverlichting op een zintuiglijke manier moet introduceren.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.